День Вчителя

  Живемо в годину, де шкірна приємна подія вкрита серпанком печалі та скорботи через війну. І поки там на передовій військові тримають оборону, педагоги тримають тут свій фронт, навчаючи, виховуючи, пояснюючи, волонтерячи, заспокоюючи, співаючи з дітьми в укритті.

     Вчитель... Як мало букв, а скільки емоцій викликає це слово. Вчитель - людина, яку зов серця привів працювати у школу. А воєнний стан лише збільшує відповідальність педагогів, додає обов'язків та робить їх професію ще більш стресовою. Незважаючи на тривогу, тривале перебування в укритті, учнівському колективу все ж таки вдалося організувати привітання для своїх наставників. Дякуємо вчителям за те, що навчають нас мудрому, доброму, вічному. Проте, не забуваємо і про тих, хто там на передовій робить можливим навчання взагалі. У хвилині мовчання віддали шану загиблим героям. Зі словами дяки за невтомну працю до своїх педагогів звернулися одинадцятикласники, ансамбль "Співаночка", учні 5-6 класів. Директорка школи Шовдра Євгенія Василівна привітала колег.
























Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Смерть Віри Вовк

«Прийоми і практики збереження особистого здоров’я у професійній діяльності педагогічних працівників» у рамках студії освіти дорослих «Інвесто»